Belépés

Felhasználónév:


Jelszó:

Emlékezz rám
[Elfelejtett jelszó?]

Még nem tag?

Megszűnt!

Még nem tag? Regisztráció!

Teljes név:


Felhasználónév:


Jelszó:


Email:


Megjelenítendő nyelv:
Pályázatok
Navigáció://Főoldal/Pályázatok/

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül támogatásban részesül.

Kedvezményezett neve:
Á+K Trade Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe:
Technológiai fejlesztés az Á+K Trade Kft.-nél
A projekt azonosítószáma:
GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02640
A szerződött támogatás összege:
208 610 930 Ft
A támogatás mértéke:
70%
A projekt tervezett befejezésének dátuma:
2023.06.30.


A projekt tartalmának bemutatása:A projekt keretében célunk egy tollfeldolgozó-párnatöltő gépsor megvásárlása, melynek része egy keverőlapátos tollmosó, egy tollprés, egy adagoló siló, egy tollszárító berendezés, egy tollhűtő, egy tollkeverő, és a sor végén egy kézi párnatöltő berendezés.


Ezenkívül a projektünk tartalmaz egy elektromos és egy gázüzemű targoncát is, amelyek segítségével megoldott lesz az alapanyagok és készáruk mozgatása, hatékonyabb lesz a termelés, és fel tudunk készülni az új tevékenységgel járó többlet rakodási feladatokra is.


A projekt keretében célunk még az üzleti gyakorlatunk fejlesztése, amelyhez 2 területen veszünk igénybe tanácsadást. Egyrészt terveink közt szerepel, hogy átvizsgálásra kerüljön a szervezeti struktúránk cégünk optimálisabb működése érdekében. A másik tanácsadási terület a stratégiai és üzleti tervezés, hiszen egy új piacra kívánunk belépni, amihez új vállalati stratégiára is szükség lehet.


A tanácsadás mellett vezetői képzésen is szeretnénk részt venni, amelynek köszönhetően hatékonyabbá válik a szervezeti munka, a tervezés, szervezés, irányítás és mérés.


A projekt keretében célunk még egy 49,5 kW szolár rendszer beüzemelése, ami fedezni fogja telephelyünk áramellátását a környezet jelentős terhelése nélkül, mindemellett csökkenteni fogja költségeinket.