Belépés

Felhasználónév:


Jelszó:

Emlékezz rám
[Elfelejtett jelszó?]

Még nem tag?

Megszűnt!

Még nem tag? Regisztráció!

Teljes név:


Felhasználónév:


Jelszó:


Email:


Megjelenítendő nyelv:
Tollfeldolgozás...
Navigáció://Főoldal/Feldolgozás/

Bálacimke
Egyedi azonosító a bálákon

A telephelyeinkre bekerülő árukat minősítjük, azaz megállapítjuk kacsa- valamint pehelytartalmát. Ezután a bekerülő tétel minden egyes bálája egyedi azonosítót kap. Ez az azonosító végig kíséri a bálát, ezáltal a teljes visszakövethetőség a beszállításig garantált. Minden báláról tudjuk, hogy milyen munkafolyamatokon ment keresztül visszamenőleg a beérkezéstől.

További képek ide vagy a képre kattintva érhető el.

Az elérni kívánt minőség függvényében tollosztályozó berendezésekkel fajsúly szerint szétválogatjuk a pelyhet a tolltól. Társaságunk 5 db tollosztályozó géppel rendelkezik, napi feldolgozási kapacitásunk: 3,5-4 tonna toll. Az így keletkezett un. kamraáruk különböző méretű tollakat tartalmaznak, valamint különbözik a pehelytartalmuk is.

További képek ide vagy a képre kattintva érhető el.

Tollosztályzó gép
Tollfeldolgozó gép
Tollkeverés
Kézi erős tollkeverés

A megrendeléstől függően keverőtermeinkben minőségileg egységesítik az értékesítésre szánt terméket. Ez által tudjuk garantálni, hogy az értékesített tétel minden egyes bálájában ugyanazon minőségű és mennyiségű toll található. A keverés és csomagolás után laboratóriumunkban ellenőrzik, hogy a kiszállításra váró tétel megfelel e a vevő által megadott követelményeknek.

További képek ide vagy a képre kattintva érhető el.

Amennyiben a vevőink úgy igénylik, a szállítási, és raktározási kapacitás növelése érdekében az bálákat összepréselve is tudjuk értékesíteni. Présgépünkkel maximum 500kg kötegeket tudunk készíteni, melyet igénytől függően acél vagy polipropilén szalaggal is tudunk pántolni. A szállítási kapacitás így egy 120 m3-es kamionban 9 tonnáról akár 20 tonnára is növekedhet.

További képek ide vagy a képre kattintva érhető el.

Pántolás
Préselés
Kiszállítás
Kiszállítás a telephelyről

Belföldi kiszállítást saját járművel végezzük, ezekre a feladatokra 2 db 3,5 tonna és 1 db 12 tonna legnagyobb megengedett össztömegű saját gépjárművel rendelkezünk. Külföldi teljesítéseket fuvarozó táraságok végzik részünkre, tengeren túli szállításoknál természetesen konténerben adjuk fel az árut.

További képek ide vagy a képre kattintva érhető el.